zondag 18 maart 2012

Dakkapel

Wij zitten te twijfelen over een Dakkapel. We zitten namelijk er over in hoe we dit het beste kunnen aan pakken. Mijn partner en ik hebben diverse opvattingen over hoe we dit het beste kunnen doen.
Zij wil graag een hele lichte en brede kamer. Hier gaat veel inkijk mee gemoeid, iedereen die wij kunnen zien kan ook ons zien en dat is iets waar hij weer tegenop ziet. Het gaat natuurlijk in uw eigen huis om privacy. Iedereen is hier welgesteld op. De privacy wanneer iemand een dakkapel plaatst wordt iets beperkt naar mijn mening.

Dit hoeft uiteraard niet zo te zijn. Wanneer u een hogere dakkapel plaatst of vervangt kan het u juist meer privacy opleveren. Zo kunt u uitkijken op de mooie lucht wanneer u een dakkapel plaatst. Tevens wordt uw kamer als het ware afgeschermd van de rest, een verbetering dus van uw privacy.

Wij hebben inmiddels geinvesteerd in een mooie dakkapel en zijn hier erg blij mee. Het verhoogt niet alleen onze waarde van het huis en het is niet alleen een mooie toevoeging aan ons huis, maar het is echt een genot. We hebben veel meer licht in onze kamer en een hele mooie uitkijk is iets waar we nu van genieten kunnen. De dakkapel is een absolute meerwaarde en heeft ons woningplezier en onze familie zeer verbeterd in onze woon ervaring.

We gaan er nu waarschijnlijk één plaatsen in onze badkamer en op de hoogste verdieping aan de andere kant. In één woord: geweldig!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten